Forcera 24/7

Forum poświęcone serwerowi Forcera

#1 2009-01-24 20:55:49

Przemek

Nowy użytkownik

Punktów :   

Czy 1 Gm wystarcza??

Zauważyłem że często Aragorn nie nadąża za zgłoszeniami i nie ma zbyt wiele czasu. Czy nie uważacie że potrzebna jest mu pomoc jakiś może drugi GM bo tutor tu mało zdziała nie może dawać bana ani ostrzeżeni ?? Pisząc to nie mam siebie na myśli żeby nikt nawet tak nie pomyślał bo ja się do tego nie nadaje ale nie raz wkurza mnie to ze nie ma GM’a a na prawdę jest potrzeba pomoc. serwer ma jeszcze trochę bugów i gracze szybko się niecierpliwią i wpadają w furie na trade

#2 2009-01-24 21:00:52

Kokoszka

Moderator

10188091
Punktów :   

Re: Czy 1 Gm wystarcza??

Przemek napisał:

Zauważyłem że często Aragorn nie nadąża za zgłoszeniami i nie ma zbyt wiele czasu. Czy nie uważacie że potrzebna jest mu pomoc jakiś może drugi GM bo tutor tu mało zdziała nie może dawać bana ani ostrzeżeni ?? Pisząc to nie mam siebie na myśli żeby nikt nawet tak nie pomyślał bo ja się do tego nie nadaje ale nie raz wkurza mnie to ze nie ma GM’a a na prawdę jest potrzeba pomoc. serwer ma jeszcze trochę bugów i gracze szybko się niecierpliwią i wpadają w furie na trade

To prawda co piszesz lecz serwer sie z dnia na dzien rozwija kazde bugi sa rozwiazywane spokojnie a nie na szybkosci zeby nie powstaly kolejne.Ja tez sie nie znam na GM, znam jedynie pare komend .Mysle ze Aragorn sobie jak narazie radzi i to calkiem niezle.Narazie jest malo graczy a serwer jest dosyc dobrze "zbudowany".Z czasem jak sie serwer zacznie rozwijac powinnismy sie martwic o nowego GMa a teraz martwmy sie o Reklame Serwer aby byl coraz popularniejszy !

Siekierka Motyka Armor Golden Twoja Stara To Beholder

#3 2009-01-25 13:26:45

Aragorn

Administrator

Punktów :   

Hm..
Miło że się o mnie martwisz to prawda tutor może i by się przydał ale nie widzę jeszcze graczy którzy zasługują na tą grupe

#4 2009-01-25 16:38:12

blade1161

Użytkownik

1652429
Punktów :   

Dobrze By Bylo ZEby Byl Tutor Na MAinie I NA Roku... Patroluje Zglasza Bugi itp:P

Rookslayerzy Sa Potrzebni czy na OTS czy na RL

Stopka forum

RSS